Detox / afgiftning

Vil du rense din krop for affaldsstoffer, øge dit stofskifte og revitalisere din hud, mangler du energi, eller døjer du med smerter eller betændelse i kroppen, så vil infrarød varme være en effektiv og afslappende behandling for dig.

Kort om…

Hvorfor er det vigtigt at rense kroppen for affalds- og giftstoffer?

  • Affaldsstoffer er det “overskud”, som cellerne ikke kan bruge til noget, mens giftstoffer kommer udefra og findes i luften vi indånder, i maden vi spiser, rengøringsartikler, cigaretter, alkohol mm.
  • I udgangspunktet udrenser kroppen sig selv. Men når vi udsættes for for mange affalds- og giftstoffer, og måske fører en livsstil, der ikke i tilstrækkeligt omfang tillader kroppen at afgifte sig selv, så kan kroppen ikke længere følge med.
  • Ophobning af affaldsstoffer og giftstoffer i kroppen er skadeligt for din sundhed – blodcirkulationen bliver blokeret, næringsstoffere får sværere ved at blive transporteret rundt til dine celler, immumforsvaret svækkes, vi føler os trætte og energiforladte, og det bliver sværere at tabe sig.
  • På samme måde har det betydelige effekter for dit udseende – huden regeneres langsommere, appelsinhud/cellulite dannes og fedt kan ophobes.
  • Derfor er det vigtigt at sikre sin krop de optimale betingelser for at undgå ophobning af affaldsstoffer og giftstoffer; en vigtig kilde kan være infrarød varme.
  • Hos Bodyshape-Esbjerg bruges infrarød varme bade i det infrarøde varmetæppe, men også i TEI behandlinger, der kombinerer muskelstimulation med infrarød varme. Se mere om TEI her.