PERMANENT MAKEUP – BRYN, LÆBER OG EYELINER

Få dine bryn, læber eller eyeliner tegnet op permanent og slip for det daglige besvær!

Kom til en gratis forundersøgelse og få en snak om dine muligheder, og hvad der vil passe bedst til dit ansigt og dine ønsker.

 

Bryn

Der er to forskellige metoder at vælge imellem.

3D hairstokes, hvor vi med maskinen laver små fine tynde streger som ligner hår. Alternativet er en speciel udviklet metode, hvor hvert lille hår bliver lavet manuelt og kan vende og dreje, som naturlige bryn. Begge resultater bliver meget naturligt og ikke kunstigt at se på. Mangler du dine bryn helt eller delvist kan vi derfor også gå ind og skabe et resultat, der ligner almindelige bryn. Selv når folk kommer tæt på, er det svært at se, at de faktisk er tatoverede.

Du vil altid få vejledning i, hvad der passer bedst til dit ansigt og dets form.

 

Eyeliner

Her anvendes en maskine specielt udviklet til at kunne tegne en helt fin og tynd streg langs og imellem vipperne. Det er muligt at lave eyeliner både på øjenlågets øvre og nedre kant. Eyelineren bliver også kaldt en vippefortætning, da det får vipperne til at se både tykkere ud og giver en illusion af, at der er flere end der reelt er.

Vi vælger hvor bred du gerne vil have stregen i forhold til, hvad der passer dig og dine ønsker.

 

Læber

Mangler du fylde eller farve i læberne, eller er de skæve, så kan vi gå ind og skabe en naturlig og smuk læbe med semi permanent makeup.

Du kan vælge imellem at få optegnet en læbekant, en læbekant med en skygge, som giver en naturlig overgang til læben, eller en fuld læbefarve, som var det en læbestift. Der er rigtig mange farver at vælge imellem, og det kan være en god ide at tage en læbestift eller gloss med hjemmefra til at sammenligne med.

Semi permanent makeup af læber, er altid inklusiv en opfølgning indenfor 4-12 uger. Dette er for at mætte læben, da den “spiser” mineralerne, som farverne består af, og derfor skal have lidt mere deponeret

 

Med denne metode bliver du lokal bedøvet, før hvert område behandles, og det føles derfor mere som en irritation, end reel smerte. Bedøvelsen ligger i 45min før start og selve behandlingen tager ca. 1 time. Sammenlagt sætter vi 90 min af fra start til slut til hver behandling.