Smerter, kramper og spændinger – lad os reducere dem

Døjer du med smerter i kroppen f.eks. som følge af gigt eller fibromyalagi. Er dine muskler spændte, eller oplever du kramper i benene, så kan Bodyshape-Esbjerg hjælpe.

 

Smertelindring, muskelafspænding og færre kramperSMERTE i ryg_cropped

Klinikken tilbyder målrettede behandlinger, der hjælper dig af med dine muskel-, nerve-, led- og gigtsmerter, smerter fra fibromyalgi, kramper i læggene og muskelspændthed.

  • Infrarød varmeterapi er en dybdegående behandling, som er meget effektivt mod smerter, og samtidig renser kroppen for affaldsstoffer og styrker immunforsvaret
  • TEI behandlinger, der kan arbejde målrettet på smertelindring samt kramper i læggene.
  • Er du i tvivl om, hvad der er den rette behandling for dig, så book en gratis vejledning.

 

Eksempel på behandling

TEI mod smerter og kramperVi har fået lov at dele Pernilles oplevelse af hendes behandling med infrarød varme og TEI (termo- og elektroterapi).

Pernilles fokusområder var at
– komme af med sine kramper i benene
– få reduceret spændinger i kroppen
– komme af med affaldsstoffer som følge af sin medicin
– få mere energi og overskud

Sådan oplever Pernille effekten:

Jeg oplever, at min krop fungerer meget bedre og min livskvalitet er højnet. Spændingerne i kroppen er reduceret markant og kramperne i benene nærmest helt forsvundet. Min nattesøvn og mit overskud er blevet meget bedre og så er min blodcirkulation også forbedret, så jeg bl.a. slipper for altid at have kolde fødder.”

 

Infrarød varmeInfrarød varmeterapi

  • Klinikken tilbyder behandlinger i infrarødt varmetæppe, som er dokumenteret godt for din krop og har mange gavnlige effekter både for dit udseende og din sundhed.
  • Infrarødt lys er usynligt lys, der udgiver varme og gennemtrænger celler i huden, musklerne og knoglerne. Det resultaterer i en dybdegående behandling, som bl.a. virker udrensende og smertelindrende i forbindelse med muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigtsmerter – herunder psoriasisgigt.
  • Velegnet for både kvinder og mænd i alle aldre.
  • Læs mere om infrarød varme her

 

TEI – Varme- og elektroterapiHvordan ser TEI ud

  • TEI er en ny generation elektroterapi til både kvinder og mænd, hvor elektroterapi kombineres med infrarød varme for at trænge hele 3-4 cm ind i kroppen.
  • Med TEI systemet kan man arbejde dedikeret med at reducere smerter og reducere kramper i læggene. Og samtidig vil man få en række andre gavnlige effekter på kroppen som forbedret blodcirkulation og udrensning.
  • Læs mere om TEI systemet her

Læs mere om infrarød varme

Læs mere om TEI behandlinger