Fedtfrysning

Få svar på dine spørgsmål

Uanset om det er første gang, du hører om fedtfrysning, eller du har fået fedtfrysning anbefalet eller læst om det, så sidder du sikkert tilbage med nogle spørgsmål.

Her har vi samlet svarene på nogle af de hyppigste spørgsmål, men du er også altid velkommen til at kontakte os.

Find her vores kontaktinformationer eller book en gratis forsamtale online. En forsamtale tager typisk 20-25 minutter, og så vurderer vi sammen den bedste behandling for dig.

Hvornår er fedtfrysning det rigtige for mig?

Fedtfrysning er for dig, der er træt af lokale fedtdepoter på kroppen; fx mave, lår, knæ, hofter, mormorarme eller mandebryster.

Fedtfrysning er ikke en generel slankekur, men en ”shaping” af din krop, så du kommer af med dellerne, de steder hvor de generer dig.

Fedtfrysning er for alle over 18 år, mænd som kvinder, trænede som utrænede.

Er effekten af fedtfrysning varig?

Ja; en af de store fordele ved fedtfrysning er, at effekten er varig. Fedtcellerne forsvinder gradvist over 3-4 uger, og de kommer ikke tilbage.

Du skal derfor ikke holde effekten ved lige efterfølgende. Dog anbefaler vi, at du ikke tager på efter behandlingen , da de tilbageværende fedtceller stadig kan blive større – ligesom alle andre fedtceller på kroppen.

Kan jeg se før-nu billeder efter fedtfrysning?

Ja, på før-nu siden viser vi et udpluk af vores resultater. Alle er resultater her fra klinikken; der er ikke tale om “marketing-billeder”. Besøg også gerne vores facebook side, hvor vi løbende lægger før-nu billeder op.

Hvorfor fedtfrysning hos Bodyshape-Esbjerg?

Vi er en af de mest erfarne klinikker i Danmark med over 7 års erfaring og rigtig mange glade kunder med virkelig gode resultater. Du kan se et udpluk af vores resultater under vores før-nu sektion.

Hos Bodyshape anvender vi teknologien ”Lipocontrast”, som kombinerer varme, kulde og varme. Det både øger effekten af din fedtfrysning, men gør også behandlingen mere behagelig, så du kan hygge dig med en god bog eller musik imens.

Hvorfor er det godt at kombinere varme – kulde – varme ved fedtfrysning?

Hos Bodyshape-Esbjerg behandles du med den spansk udviklede fedtfrysningsteknologi ”Lipocontrast”.


Fordelen ved Lipocontrast er, at den kombinerer varme-kulde-varme i en nøje procedure – herved er det påvist, at du både opnår større effekt af din behandling, ligesom behandlingen er behageligere.


Du kan læse mere om Lipocontrast her

Fryser man virkelig ved fedtfrysning?

Nej, det gør man reelt ikke.

Temperaturen må ikke komme under nul grader, da man så risikerer at skade muskelvæv, nerver og huden. Det er en rigtig god ide at være opmærksom på dette, når man overvejer, hvilken fedtfrysningsteknologi, man skal vælge.

For at opnå den bedste effekt handler det således ikke om at fryse mest muligt, men om at udsætte fedtcellerne for et tilpas stort temperaturchok.

Derfor tilbyder Bodyshape Lipocontrast teknologien, der kombinerer varme-kulde-varme, og derved sikrer et optimalt temperaturchok uden at fryse vævet.

Kan alle områder behandles med fedtfrysning?

Ja, principielt kan alle områder behandles – herunder fx også dobbelthage og mormorarme, så længe det blot er fedt der er udfordringen, og ikke løst hud. Book gerne en forsamtale på 26 333 222 eller via online booking

Hvor meget fedt forsvinder der typisk ved en fedtfrysning?

Effekten af fedtfrysning er videnskabelig bevist. Efter en behandling med fedtfrysning forsvinder typisk 1/3 af fedtcellerne i det behandlede område.

Effekten kan variere fra person til person – nogle tager rigtig godt imod og får større effekt, mens enkelte kan opleve mindre eller slet ingen effekt. Sidstnævnte oplever vi heldigvis meget sjældent.

Kan jeg komme til fedtfrysning uden forsamtale?

Ja, kommer du langvejs fra eller vil du bare gerne springe forsamtalen over, så er det næsten altid muligt at klare forsamtalen på telefon eller skriftligt.

Det vigtigste er, at du er generelt sund og rask, og for kvinder ikke er gravid eller ammer. Desuden at høre hvilket område du gerne vil have behandlet, så vi kan planlægge behandlingen bedst muligt.

Hvor lang tid tager en fedtfrysning? Og hvordan har jeg det bagefter?

Du skal regne med cirka 1 time per område, du gerne vil have frosset, samt en halv time til at blive målt, få taget fotos mv. Skal du fx have behandlet lår, skal du dermed sætte 2,5 time af.

Efter behandlingen kan du tage direkte tilbage på arbejde, ud at handle eller dyrke din fritidsinteresse. Dog skal du være opmærksom på, at det kan ses på huden, der hvor du er blevet behandlet.

Læs mere om fedtfrysning her

Hvorfor kan jeg ikke bestille tid til fedtfrysning online (men kun til forsamtale)?

For at kunne sætte den rigtige tid af til behandlingen og sikre, at fedtfrysning er den rette behandling for dig, vil vi gerne have en dialog inden. Det kan være via en gratis forsamtale, på telefon eller over mail/besked. Herefter hjælper vi med at finde en tid i kalenderen, der passer dig.

Kontakt os på 26 333 222, via facebook eller book en tid til forsamtale her.

Vi sætter 20-25 minutter af til forsamtalen, så vi er sikre på, at vi når det hele.

Er fedtfrysning usundt?

Nej, fedtfrysning er hverken usund eller farligt, og er godkendt af sundhedsmydighederne i Danmark. Fedtfrysning udnytter kroppens naturlige mekanismer, når fedtcellerne gradvist forsvinder efter en behandling.

Hvad koster fedtfrysning ?

Prisen på fedtfrysning afhænger af, hvor på kroppen du gerne vil behandles. Du kan se vores priser på fedtfrysning her. 

Vi tilbyder altid gratis forsamtale, så vi sammen kan vurdere, hvordan vi tilrettelægger den bedste behandling.

Priser for vores øvrige behandlinger findes her og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 26 333 222.

Jeg vil gerne tabe mig, hvilken behandling skal jeg vælge?

Vi står klar til at hjælpe dig med dit vægttab, hvor vi ofte behandler med TEI eller body wraps.

TEI (Termo- og elektro stimulering) svarer til virkelig effektiv træning i et fitness center. TEI forbrænder kalorier, øger forbrændingen, fjerner affaldsstoffer og virker samtidig opstrammende og reducerende. Du kan læse mere om TEI her.


Body wraps blødgør og plejer din hud, men øger også forbrændingen og er super effektiv mod affaldsstoffer, der kan besværliggøre dit vægttab. Læs her mere om vores body wraps.

Jeg vil gerne strammes op - hvilken behandling skal jeg vælge?

Er dine muskler og dit væv blevet slapt med tiden, og vil du gerne have det strammet op, så står vi klar til at hjælpe. Vores TEI behandlinger styrker muskulaturen og strammer effektivt hud og væv op. Ved TEI skal du regne med et forløb på min 5 gange; men vi starter altid med en prøvebehandling.

Udover TEI, vælger mange body wraps som opstrammende behandling; her er fokus i meget høj grad på hud/væv, ødemer og affaldsstoffer, og efter en behandling kan du regne med både centimetertab og smukkere og strammere hud.

Jeg har brug for øjeblikkelig virkning – hvad gør jeg?

Effekten af fedtfrysning opnås i løbet af 3-4 uger, men skal du til fest på lørdag eller er kufferten pakket med shorts eller bikini, så kan du stadig nå det. Vores effektive og afslappende body wraps giver øjeblikkelig effekt på dine mål (centimeter) og dit udseende. Din hud strammes op, revitaliseres og får en smuk tone.

Se mere om vores body wraps her og priser her.


Sådan virker

fedtfrysning (uden lyd)


Fedtfrysning hos

Bodyshape-Esbjerg

Book gratis forsamtale