BODYSHAPE-ESBJERG – DYB EKSPERTISE INDEN FOR FEDTFRYSNING

Bodyshape er en af de mest erfarne fedtfrysnings-klinikker i Danmark

Bodyshape-Esbjerg åbnede i 2014 med fokus på fedtfrysning fra første dag. Over årene har vi opbygget en høj ekspertise på området, og har idag kunder fra hele landet, og kompetence til at give dig den bedste og mest målrettede vejledning. Det er vigtigt for os altid at tilrette behandlingen individuelt, så vi altid skaber de absolut bedst mulige resultater.

Over årene har vi haft kunder i alle aldre, mænd og kvinder, trænede og ikke trænede og med forskellige fokusområder af kroppen.

Over årene har vi udvidet vores vifte af behandlinger til at kunne dække vores kunders behov på andre områder også. Derfor kan vi også hjælpe vores kunder med behandlinger mod strækmærker (Striort), for opstramning, vægttab, reduktion, flottere hud, detox, lashlift og voks.

Se her nogle af vores før-nu billeder (fedtfrysning) og vores kunders udtalelser

Hos Bodyshape-Esbjerg hjælper vi dig mod dine mål

For at kunne hjælpe dig mod netop dit mål, om det er fedtreduktion, vægttab, opstramning, en flottere hud smertelindring eller…  råder klinikken over

  • fedtfrysningteknologi i form af den spansk producerede maskine Lipocontrast
  • varme- og elektroterapi i form af den ligeledes spansk producerede TEI
  • infrarød varmeterapi, der giver dyb velvære, detox og smertelindring
  • cupping; bindevævsmassage med silikone-”kopper”, hvorved væske og affaldsstoffer fjernes
  • forskellige typer af body wraps fra det international anerkendte italienske skønhedshus Gerard’s
  • udstyr og produkter til ansigtsbehandlinger, lashlift og voks – herunder intimvoks.
  • produkter dedikeret til hjemmebrug efter vores behandlinger

Find her priserne på vores behandlinger

Erfarne og kompetente behandlere

Hos Bodyshape-Esbjerg vejledes og behandles du af Elsemary og Naba

Elsemary har med sine mere end 10 års erfaring inden for branchen styr på huden og kroppen. Hun er bl.a. uddannet lægeeksamineret kosmetolog, wellness terapeut og permanent makeup artist.

Elsemary har været på klinikken siden starten, og har lang og dyb erfaring med fedtfrysning og vores andre kropsbehandlinger. For Elsemary er det utrolig vigtigt at passe på kroppen – ”Vi skal passe på vores krop hele livet, for den er ikke som en sofa, der bare kan skiftes ud, når den er blevet slidt”.

Naba er startede i klinikken i foråret 2019, er også uddannet kosmetolog og har flere års erfaring med for lashlift, ansigtsbehandlinger og voks, herunder imtim voks, som hun også tilbyder her i klinikken. Naba tilbyder desuden alle kropsbehandlinger ligesom Elsemary.

For hele tiden at udvikle os og tilbyde vores kunder de bedste behandlinger, samarbejder vi med den anerkendte behandler og underviser Merete Klitgaard fra MKCPH.

Elsemary Holmberg

Bodyshape-Esbjerg er en del af Strandby Klinikker

Bodyshape-Esbjerg er indrettet lyst, roligt og rummeligt på 1. salen af Strandbygade 29 – indgang fra Finlandsgade.

Vi er en del af Strandy Klinikker, hvor vi samarbejder vi med Strandby Psykoterapi, Esbjerg Terapi, Butterfly Beauty  – Smuk Permanent Makeup og Kinesisk Akupunktur. 

Vi lægger stor vægt på at skabe en god og rolig atmosfære med god tid til den enkelte kunde. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Kontakt os på 26 333 222 eller book din behandling online.