KLINIKKEN – LYS, ROLIG OG RUMMELIG – BARE NYD DET

Lokaler Strandbygade 4 billeder til KlinikkenBodyshape-Esbjerg er indrettet lyst, roligt og rummeligt på 1. salen af Strandbygade 29.  Vi lægger vægt på, at du skal kunne slappe helt af og bare nyde at være her.

 

Bodyshape-Esbjerg hjælper dig mod dine mål

For at kunne hjælpe dig mod netop dit mål, om det er fedtreduktion, vægttab, opstramning, en flottere hud smertelindring eller…  råder klinikken over

  • fedtfrysningteknologi i form af den spansk producerede maskine Lipocontrast
  • varme- og elektroterapi i form af den ligeledes spansk producerede TEI
  • infrarød varmeterapi, der giver dyb velvære, detox og smertelindring
  • cupping; bindevævsmassage med silikone-”kopper”, hvorved væske og affaldsstoffer fjernes
  • forskellige typer af body wraps fra det international anerkendte italienske skønhedshus Gerard’s
  • produkter dedikeret til vores behandlinger

 

Åbningstider og kontaktinfo

Se klinikkens åbningstider nedenfor; og ring hvis du skulle have behov for lidt ekstra fleksibilitet.

Tidsbestilling kan ske på 26 333 222 eller vores online booking.

Mandag: 12-20
Tirsdag:  9-16.30
Onsdag:  8-17
Torsdag: 10-17.30
Fredag:  9-17

Adressen er Strandbygade 29 1. sal. Indgangen er dog lige rundt om hjørnet fra Finllandsgade, hvor du også kan parkere.

 

Dine behandlere

Vores dedikerede team består af Elsemary Holmberg og Maja Gunhild Joensen. Med Elsemary og Majas erfaring, kompetence og forståelse for dine behov, sikrer vi dig de bedste resultater.eh

Elsemary Holmberg har med sine mere end 9 års erfaring inden for branchen styr på huden og kroppen. Hun er bl.a. uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellness terapeut, micropigmentist/permanent makeup artist og fibroblast behandler (øjenløft uden kirurgi).

Elsemary har været på klinikken siden starten. Hun elsker kombinationen af behandlinger hos Bodyshape-Esbjerg, der gør det muligt at efterkomme næsten alle behov – fra vægttab og lokal fedtreduktion med fedtfrysning, til opstramning af kroppen, foryngelse af huden, smerter, gigtsymptomer og stress.

Som Elsemary siger ”vi skal passe på vores krop hele livet, for den er ikke som en sofa, der bare kan skiftes ud, når den er blevet slidt”. Hun er selv typen, der gør noget ved det, når hun irriteres over noget ved kroppen – og hun er den første til at prøve og bruge vores behandlinger.

Maja er uddannet på klinikken, hvor hun er dedikeret til netop vores behandlinger, ligesom hun arbejder som psykomotorisk terapeut med sine kunders mål som driver.

For hele tiden at udvikle os og tilbyde vores kunder de bedste behandlinger, samarbejder vi endvidere med den internationalt anerkendte behandler og underviser Merete Klitgaard fra MKCPH.

 

Bodyshape-Esbjerg er en del af Strandby Klinikker

Bodyshape-Esbjerg er indrettet lyst, roligt og rummeligt på 1. salen af Strandbygade 29 – indgang fra Finlandsgade.

Vi er en del af Strandy Klinikker, hvor vi samarbejder vi med Esbjerg Stress Klinik, Butterfly Beauty  – Smuk Permanent Makeup, Kinesisk Akupunktur og Bodyhealth & Recovery.

Vi lægger stor vægt på at skabe en god og rolig atmosfære med god tid til den enkelte kunde. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Kontakt os på 26 333 222 eller book din behandling online.

Foto Strandbygade

Hvor ligger Bodyshape-Esbjerg?

Klinikken er beliggende Strandbygade 29 1. sal – med indgang fra Finlandsgade.