Bodyshape-Esbjerg – Dyb ekspertise inden for fedtfrysning

Bodyshape er en af de mest erfarne fedtfrysnings-klinikker i Danmark

Bodyshape-Esbjerg åbnede i 2014 med fokus på fedtfrysning fra første dag. Over årene har vi opbygget en høj ekspertise på området, og har idag kunder fra hele landet, og kompetence til at give dig den bedste og mest målrettede vejledning. Det er vigtigt for os altid at tilrette behandlingen individuelt, så vi altid skaber de absolut bedst mulige resultater.

Over årene har vi haft kunder i alle aldre, mænd og kvinder, trænede og ikke trænede og med forskellige fokusområder af kroppen.

Over årene har vi udvidet vores vifte af behandlinger til at kunne dække vores kunders behov på andre områder også. Derfor kan vi også hjælpe vores kunder med behandlinger mod strækmærker (Striort), for opstramning, vægttab, reduktion, flottere hud, detox, lashlift og voks.

Se her nogle af vores før-nu billeder (fedtfrysning) og vores kunders udtalelser

Erfarne og kompetente behandlere

Behandler Elsemary
Lone behandler Bodyshape
Lone Terkilsen behandler Bodyshape-esbjerg

Hos Bodyshape-Esbjerg vejledes og behandles du af Elsemary, Lone, Camilla og Naba

Elsemary har med sine mere end 10 års erfaring inden for branchen styr på huden og kroppen. Hun er bl.a. uddannet lægeeksamineret kosmetolog, wellness terapeut og permanent makeup artist.

Elsemary har været på klinikken siden starten, og har lang og dyb erfaring med fedtfrysning og vores andre kropsbehandlinger.

Camilla og Lone har begge en baggrund fra Bailine, hvor de har hjulpet kunder i alle aldre og figurer med smertebehandling, styrke, slankning og opstramning . Den viden og erfaring har de taget med til Bodyshape, hvor de rådgiver og behandler inden for alle vores kropbsbehandlinger; fedtfrysning, bodywraps, TEI og infrarød varmeterapi. Begge bruger også selv vores behandlinger, og står klar til at give dig den bedste behandling og oplevelse.

Naba er startede i klinikken i foråret 2019, er  uddannet kosmetolog og har flere års erfaring med for lashlift, ansigtsbehandlinger og voks, herunder imtim voks, som hun også tilbyder her i klinikken. Naba har orlov fra klinikken i øjeblikket, men vi glæder os til hun kommer tilbage.

For hele tiden at udvikle os og tilbyde vores kunder de bedste behandlinger, samarbejder vi med den anerkendte behandler og underviser Merete Klitgaard fra MKCPH.

Hos Bodyshape-Esbjerg hjælper vi dig mod dine mål

For at kunne hjælpe dig mod netop dit mål, om det er fedtreduktion, strækmærker, vægttab, opstramning, en flottere hud smertelindring eller…  råder klinikken over

Find her priserne på vores behandlinger

Bodyshape-Esbjerg – find os i Strandbygade 29, Esbjerg

Bodyshape-Esbjerg er indrettet lyst, roligt og rummeligt på 1. salen af Strandbygade 29 – indgang fra Finlandsgade.

Vi lægger stor vægt på at skabe en god og rolig atmosfære med god tid til den enkelte kunde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontakt os på 26 333 222 eller book din behandling online.