BODYSHAPE-ESBJERG – DYB EKSPERTISE INDEN FOR FEDTFRYSNING

Bodyshape er en af de mest erfarne fedtfrysnings-klinikker i Danmark

Bodyshape-Esbjerg har mere end fem års erfaring med fedtfrysning og kunder fra hele Danmark. Over årene har vi opbygget en høj ekspertise på området, og kan idag give dig den bedste og mest målrettede vejledning. Det er vigtigt for os altid at tilrette behandlingen individuelt, så vi altid skaber de absolut bedst mulige resultater.

Over årene har vi haft kunder i alle aldre, mænd og kvinder, trænede og ikke trænede og med forskellige fokusområder af kroppen.

Udover fedtfrysning tilbyder Bodyshape en række målrettede kropsbehandlinger, således at vi kan hjælpe vores kunder næsten uanset deres ønsker – om det er opstramning, vægttab, reduktion, flottere hud, detox eller

Se her nogle af vores før-nu billeder og vores kunders udtalelser

Hos Bodyshape-Esbjerg hjælper vi dig mod dine mål

For at kunne hjælpe dig mod netop dit mål, om det er fedtreduktion, vægttab, opstramning, en flottere hud smertelindring eller…  råder klinikken over

  • fedtfrysningteknologi i form af den spansk producerede maskine Lipocontrast
  • varme- og elektroterapi i form af den ligeledes spansk producerede TEI
  • infrarød varmeterapi, der giver dyb velvære, detox og smertelindring
  • cupping; bindevævsmassage med silikone-”kopper”, hvorved væske og affaldsstoffer fjernes
  • forskellige typer af body wraps fra det international anerkendte italienske skønhedshus Gerard’s
  • produkter dedikeret til hjemmebrug efter vores behandlinger

Find her priserne på vores behandlinger

Erfaren og kompetent behandler

Hos Bodyshape-Esbjerg vejledes og behandles du af Elsemary Holmberg.

Elsemary har med sine mere end 10 års erfaring inden for branchen styr på huden og kroppen. Hun er bl.a. uddannet lægeeksamineret kosmetolog, wellness terapeut og permanent makeup artist.

Elsemary har været på klinikken siden starten, og har lang og dyb erfaring med fedtfrysning og vores andre kropsbehandlinger. For Elsemary er det utrolig vigtigt at passe på kroppen – ”Vi skal passe på vores krop hele livet, for den er ikke som en sofa, der bare kan skiftes ud, når den er blevet slidt”.

For hele tiden at udvikle os og tilbyde vores kunder de bedste behandlinger, samarbejder vi med den anerkendte behandler og underviser Merete Klitgaard fra MKCPH.

Elsemary Holmberg

Bodyshape-Esbjerg er en del af Strandby Klinikker

Bodyshape-Esbjerg er indrettet lyst, roligt og rummeligt på 1. salen af Strandbygade 29 – indgang fra Finlandsgade.

Vi er en del af Strandy Klinikker, hvor vi samarbejder vi med Strandby Psykoterapi, Butterfly Beauty  – Smuk Permanent Makeup, Kinesisk Akupunktur og Bodyhealth & Recovery.

Vi lægger stor vægt på at skabe en god og rolig atmosfære med god tid til den enkelte kunde. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Kontakt os på 26 333 222 eller book din behandling online.