Anmeldelser af Bodyshape-Esbjerg

Overvejer du en af vores behandlinger, og vil gerne vide lidt mere om os. Læs herunder nogle af vores anmeldelser, og se gerne flere på Facebook.

Fedtfrysning af dobbelthage

FEDTFRYSNING UNDER HAGEN

Mette Black Christensen
Behandling: Fedtfrysning af dobbelthage

Super god service, smilende personale og man føler sig hørt og velkommen når man træder ind i lokalerne.

Jeg fik lavet 1 behandling med fedtfrysning under hagen og er så glad og positiv overrasket for resultatet
Fedtfrysning inderlår

ER SÅ GLAD FOR AT JEG GJORDE DET

Tanja Holst Aagard
Behandling: Fedtfrysning af inderlår

Fantastisk service.

Jeg er meget tilfreds med min fedtfrysning, og er så glad for at jeg gjorde det

Fedtfrysning før-nu

FEDTFRYSNING – VÆK MED DELLEN UDEN SMERTER

Karin D.
Behandling: Fedtfrysning af nedre mave

Karins oplevelse: “Jeg har efter en behanding af nedre mave tabt 14,5 centimeter fordelt på 5 målinger. Samtidig har jeg fået meget flottere hud og mere fasthed, og det gjorde slet ikke ondt. Jeg vil klart anbefale det til andre – også efter graviditet.

VÆK MED DOBBELTHAGEN

Anne Christine Westergaard; fedtfrysning af dobbelthage

Annes oplevelse: Super god service – og så er resultaterne af fedtfrysning vildt imponerende ? jeg er blevet så glad for resultatet på hagen efter 2 behandlinger

BODY WRAPS OG FEDTFRYSNING – JEG ER BLEVET SÅ MEGET MERE GLAD FOR MIN KROP

Kvinde 46 år.

Jeg havde min tvivl om en bodywrap ville hjælpe mig, men jeg valgte, trods min skepsis at prøve to behandlinger. Ikke nok med at jeg tabte en del centimer, det var også utrolig afslappende, og det infrarøde tæppe gjorde underværker for min krop. 

Omkring en måned efter valgte jeg at få en fedtfrysning af min mave. Der blev lavet 2 påsætninger, en på hver side af navlen. I løbet af de efterfølgende 4 uger, inden kontrol og måling, synes jeg ikke, der var sket så meget. Men wow da Elsemary målte mig, kunne jeg godt se, hvor mange centimer jeg havde tabt. Det var for vildt!

En fedtfrysning er jo ikke gratis, men gud hvor er de penge givet godt ud. Jeg er blevet så meget mere glad for min krop og maveområde.

Læs den fulde anmeldelse på bloggen, og se her på Youtube for en lille video og før-nu fotos

Anbefaling fedtfrysning

FEDTFRYSNING – VÆK MED DEN SIDSTE DELLE PÅ MAVE OG SIDER

Sanda Jungic, leder af fitness center, fitness atlet og personlig træner
Behandling: Fedtfrysning for at komme af med de sidste fedtdepoter

Sandas oplevelse: Jeg har fået frosset min mave og mine sider, og jeg er rigtig glad for resultatet. Det fedtvæv som ikke kunne trænes væk er forsvundet og jeg er klar til at stille op til fitness konkurrence. Fantastisk behandler, kan varmt anbefales

Effekt af fedtfrysning

6 CM VÆK PÅ MAVEN EFTER FEDTFRYSNING

Kathrine Qvist, fokus på maven
Behandling: Fedtfrysning af maven

Katherines oplevelse:Super god service lige fra ankomst! Og vigtigst af alt, super gode resultater! Efter 1 behandling med fedtfrysning tabte jeg mig 6 cm rundt om maven. Jeg er super tilfreds! Kan klart anbefales

Virker fedtfrysning på mænd

FEDTFRYSNING – VÆK MED MAVE OG DANSEHÅNDTAG

Mikkel Petersen
Behandling: Fedtfrysning af mave og dansehåndtag

Mikkels oplevelse: “Jeg havde gennem lang tid været rigtig træt af min mave og dansehåndtag, så jeg undersøgte markedet for mulige behandlinger. Jeg valgte en fedtfrysning hos Bodyshape-Esbjerg, og det har jeg været 100% tilfreds med.

Resultatet lever fuldt ud op til mine forhåbninger, man kan tydeligt se det, og jeg kan også tydeligt mærke det på mit bælte. Jeg er virkelig glad for at komme i klinikken – professionelle og altid imødekommende”

Fedtfrysning på fitnessatlet

FEDTFRYSNING AF MAVE OG HOFTER

Michelle N, Træner meget, i 20’erne.
Behandling: Fedtfrysning for at komme af med den generende delle på mave og puden på hofterne

Michelles oplevelse: ”Efter første fedtfrysning reducerede jeg hele 4 cm rundt om maven, og resultatet kunne tydeligt ses på billeder. Jeg er super glad, og kan kun anbefale Bodyshape-Esbjerg til andre”

Fedtfrysning lår

TABT 7 CM RUNDT OM DANSEHÅNDTAGENE

Jean Schou, fokusområder: Fjerne fedtdepoterne på mave og dansehåndtag
Behandling: Fedtfrysning

Jeans oplevelse: “Jeg var meget skeptisk, inden jeg prøvede fedtfrysning, men jeg er virkelig et glad for at jeg gjorde det. Jeg har tabt 7 cm rundt om maven/ dansehåndtagende, og nu kan jeg få mig selv til at gå i stramme bluser uden at skulle have diverse cardigans og jakker udover or at dække håndtagende.

Jeg kan virkelig anbefale det til folk, der som mig har (havde) store dansehåndtag eller en delle det forkerte sted. Det er bare en rigtig god behandling og vejledning man får hos Bodyshape-Esbjerg

Yngre pige og fedtfrysning

REDUKTION AF CM OG VELVÆRE

Louise Sørensen, fokusområder: Reducere mine mål (cm) og blive forkælet
Behandling: Infrarød varmeterapi med lokalbehandling af mave og ben

Louises oplevelse: “Hos Bodyshape-Esbjerg fik jeg en virkelig god vejledning og rigtig gode resultater. Den infrarøde varme var dejlig og afslappende, og efter bare en behandling havde jeg reduceret 4 cm på lårerne og fået en meget blødere hud på maven. Det kan jeg kun anbefale til andre

Infrarød mod smerter

LINDRING AF KRONISKE SMERTER 

Gitte Hendriksen, kroniske smerter i hele kroppen
Behandling: Infrarød varmeterapi og produkter

Gittes oplevelse:Jeg har haft kroniske smerter i hele kroppen i flere år, og jeg har derfor afprøvet forskellige metoder. Da jeg fik kendskab til, at Bodyshape-Esbjerg tilbød infrarød varmeterapi bookede jeg en tid.

Efter første behandling gik jeg fra klinikken med meget færre smerter, hvilket jeg ikke har prøvet i meget lang tid. Jeg oplevede en mærkbar bedring i løbet af de næste 2 uger, hvilket jeg ikke har oplevet med andre behandlingsmetoder

Effekt infrarød

GIGT, SMERTER OG REDUKTION AF MEDICIN

Birgitte Hansen, i 60’erne, har gigt og smerter i ankler og lænd
Behandling: Infrarød varmeterapi inkl. lokalbehandling af mave og ben

Birgittes oplevelse: ”Mine smerter er næsten forsvundet, og jeg har kunnet sætte mit medicinforbrug ned.

Jeg har fået bevægeligheden tilbage i min storetå, som var blevet stiv pga. min gigt, og derudover er min mave reduceret, og jeg har fået meget mere overskud i hverdagen. Alle med gigt burde unde sig selv jævnlige behandlinger hos Bodyshape-Esbjerg. Jeg er overrasket over, at der findes en behandling med så stor effekt“

Hos Bodyshape-Esbjerg står vi klar til at rådgive dig uanset dit fokusområde – ring til os på 26 333 222, skriv en mail eller en facebook besked, så står vi klar til at hjælpe.

Se også et samlet overblik over vores behandlinger og priser