Fedtfrysning af maven – Kom af med topmaven for altid

Fedtfrysning mave

Maven er uden sammenligning det mest populære sted at blive behandlet med fedtfrysning.

Efter en fedtfrysning af maven forsvinder typisk 1/3 af fedtcellerne, og det fulde resultat kan ses efter 3-4 uger. Den store fordel ved fedtfrysning er ikke alene de flotte resultater, men også at behandlingen hverken kræver nåle eller kirurgi; den udnytter kroppens naturlige metabolisme til at eliminere fedtcellerne. Efter en behandling kan du tage direkte tilbage på job, til sport eller andet.

Hos Bodyshape-Esbjerg behandles du med den videnskabeligt godkendte teknologi, Lipocontrast, der kombinerer varme-kulde-varme i en kontrolleret proces, så du både opnår en mere behagelig behandling og opnår større og hurtigere resultater.

Overvejer du en fedtfrysning af maven, så tilbyder vi altid gratis forsamtale, men så længe du er generelt sund og rask og har en nogenlunde stabil vægt (høj eller lav), så er du også velkommen til at komme uden forsamtale.

Bodyshape-Esbjerg var en af de første klinikker i Danmark til at introducere fedtfrysning tilbage i 2014, og siden har vi rådgivet og behandlet kunder fra hele Danmark. Yngre og ældre, kvinder og mænd og med større eller mindre fedtdepoter.

Vi glæder os til også til at behandle dig.

Fedtfrysning mave – før og efter

FEDTFRYSNING - MAVE

Bestil din gratis forsamtale via online booking eller kontakt os på tlf. 26 333 222

Hvorfor fedtfrysning af maven?

 • Rigtig mange generes af ekstra fedt på maven. For nogle sidder det primært på den nederste del af maven, for andre primært over navlen, og for nogle naturligvis begge steder.
 • Nogle har “arvet” den ekstra delle fra deres forældre, og har været generet af den, så længe de kan huske. For andre er dellen kommet med alderen fx af hormonelle årsager, men for de fleste er der ikke en speciel forklaring. Den ekstra fedt er der bare; og vil være rigtig dejlig at komme af med.
 • Størrelsen af fedtdepotet varierer meget. Vi har store kunder med meget fedt på maven; der drømmer om at komme af med dellen, der hænger ud over bukserne.  Og vi har veltrænede kunder, der ikke kan komme af med det sidste fedt på maven trods masser af træning. Og så har vi alle de kunder, der ligger midt i mellem; og ønsker en fladere og slankere mave.
 • Med fedtfrysning kan du gøre noget ved det ønske. Fedtfrysning af maven reducerer typisk 1/3 af fedtcellerne allerede efter en behandling.

Hvor stor og hvor hurtig er effekten?

 • Efter én behandling vil cirka en tredjedel af de behandlede fedtceller være forsvundet. Hos nogle kan effekten være større, mens cirka 10% vil opleve en mindre eller ingen effekt.
 • Hvis man sammenligner Lipocontrast med førstegenerations fedtfrysning, der alene anvender kulde, så er Lipocontrast ca. 33% mere effektiv og med hurtigere resultater.
 • For de fleste vil størstedelen af resultatet være opnået efter 3-4 uger.
 • Nogle er rigtig glade for resultatet efter én behandling, mens andre vælger at blive behandlet igen for at opnå det bedste resultat.
 • Se eksempler på effekten under vores før-efter billeder

Hvordan foregår fedtfrysning af maven?

Fedtfrysning af maven foregår roligt og afslappende, og efterfølgende kan du fortsætte dine normale gøremål.

 • Når du kommer til din behandling, starter vi med at tage dine mål – og hvis du ønsker det et “før-billede”, så vi tydeligt kan se dit resultat.
 • Herefter sætter du dig godt til rette i vores behagelige behandlerstol, en smule gel smøres på din mave, og maskinen sættes skånsomt på.
 • Ved hjælp af vakuum suges fedtvævet op, og herefter starter behandlingen.
 • For den mest behagelige oplevelse og den største effekt varmes dit fedtvæv først op, så køles det ned og til sidst varmes det atter op efter en nøje kontrolleret proces.
 • Behandlingen tager en time per område – hvis du alene har fokus på området under navlen kan du altså klare det på en time, mens det vil tage to timer, hvis du både skal have området under og over navlen.
 • Under behandlingen kan du vælge bare at slappe af, læse eller måske få ordnet et par ting på computeren / telefonen.
 • Se gerne hvor roligt og afslappende en behandling foregår på videoerne på fedtfrysningssiden.

Skal man til forsamtale ved fedtfrysning af maven?

 • Fedtet på maven tager typisk rigtig godt imod fedtfrysning, og fedtfrysning af maven er derfor stort set altid muligt
 • Så længe du er generelt sund og rask og ikke gravid / ammende er du derfor velkommen til behandling uden forsamtale
 • I stedet for forsamtalen taler vi / skriver vi sammen, så vi ved ved, om dit fedt primært sidder under og/eller over navlen, og dermed hvor lang tid vi skal sætte af til dig.
 • Vil du gerne møde os og høre lidt mere inden din behandling, så er du altid velkommen til en gratis forsamtale. Det tager normalt 15-25 minutter og er helt uformelt og uforpligtende.

Hvad koster fedtfrysning af maven?

Prisen for fedtfrysning af maven afhænger af to faktorer

 • hvor stor en del af maven man gerne vil have behandlet – er det primært under navlen, over navlen eller begge dele? Med andre ord er der tale om en eller to påsætninger
 • hvor meget man gerne vil reducere – er det nødvendigt med flere behandlinger?

Vi har beskrevet vores priser på fedtfrysning her.

Hvor meget fedt forsvinder ved fedtfrysning af maven?

Med fedtfrysning opnår du en naturlig reduktion af dine fedtdepoter. Efter en behandling forsvinder typisk 1/3 af fedtcellerne, og de kommer ikke igen. Effekten er varig.

Temperaturen kommer på intet tidspunkt under 0 grader, og det er afgørende, da muskelvæv, nerver og huden ellers risikerer at blive skadet. Påvirkningen af fedtcellerne må aldrig ske ved, at vævet fryses. Derfor tilbyder Bodyshape Lipocontrast teknologien, der kombinerer varme-kulde-varme, og dermed sikrer det optimale temperaturchok uden at fryse vævet. 

Se her vores før-efter billeder

Spændende blogindlæg & artikler

Interesseret i to kunders oplevelser – så læs med her: 

Fedtfrysning  – Wow jeg tabte centimeter

47 cm mindre med fedtfrysning – En flot fredagshistorie

Hvem kan blive behandlet?

Behandlingen er velegnet for alle – mand som kvinde, trænet som ikke trænet og ung som ældre. Det afgørende er:

 • at det fedt, man ønsker at få fjernet, er lokalt placeret, fx på maven
 • at ens vægt er nogenlunde stabil
 • at man ikke lider af kulde- eller varmeallergi
 • Se også information omkring kontraindikationer på siden omkring fedtfrysning.

Kundernes oplevelser med fedtfrysning af maven

Effekt af fedtfrysning

6 CM VÆK PÅ MAVEN 

Kathrine Qvist, fokus på maven
Behandling: Fedtfrysning af maven

Kathrines oplevelse: “Super god service lige fra ankomst! Og vigtigst af alt, super gode resultater!

Efter 1 behandling tabte jeg mig 6 cm rundt om maven. 

Jeg er super tilfreds! Kan klart anbefales

Virker fedtfrysning på mænd

FEDTFRYSNING – VÆK MED MAVE OG DANSEHÅNDTAG

Mikkel Petersen
Behandling: Behandling af mave og dansehåndtag

Mikkels oplevelse: “Jeg havde gennem lang tid været rigtig træt af min mave og dansehåndtag, så jeg undersøgte markedet for mulige behandlinger. Jeg valgte en fedtfrysning hos Bodyshape-Esbjerg, og det har jeg været 100% tilfreds med.

Resultatet lever fuldt ud op til mine forhåbninger, man kan tydeligt se det, og jeg kan også tydeligt mærke det på mit bælte. Jeg er virkelig glad for at komme i klinikken – professionelle og altid imødekommende”

Fedtfrysning før-nu

VÆK MED DELLEN UDEN SMERTER

Karin D.
Behandling: Fedtfrysning af nedre mave

Karins oplevelse: “Jeg har efter en behanding af nedre mave tabt 14,5 centimeter fordelt på 5 målinger. 

Samtidig har jeg fået meget flottere hud og mere fasthed, og det gjorde slet ikke ondt. 

Jeg vil klart anbefale det til andre – også efter graviditet.