Fedtfrysning af maven

kom af med

topmaven for altid

Bodyshape-Esbjerg

Fedtfrysning af maven

- naturligt og effektivt

Er du også træt af det ekstra fedt, der hænger ud over buksekanten, eller de deller over/under navlen, der får blusen til at stramme?

Maven er uden sammenligning det område på kroppen, flest er at blive behandlet med fedtfrysning. Efter en fedtfrysning af maven forsvinder typisk 1/3 af fedtcellernet, og de kommer ikke igen - effekten er permanent.

Bodyshape-Esbjerg var en af de første klinikker i Danmark til at introducere fedtfrysning tilbage i 2014, og siden har vi rådgivet og behandlet kunder fra hele Danmark. Yngre og ældre, kvinder og mænd og med større eller mindre fedtdepoter.

Vi glæder os til også til at behandle dig.

hvorfor fedtfrysning

af maven

 • Rigtig mange generes af ekstra fedt på maven. For nogle sidder det primært på den nederste del af maven, for andre primært over navlen, og for nogle naturligvis begge steder.
 • Nogle har “arvet” den ekstra delle fra deres forældre, og har været generet af den, så længe de kan huske. For andre er dellen kommet med alderen fx af hormonelle årsager, men for de fleste er der ikke en speciel forklaring. Den ekstra fedt er der bare; og vil være rigtig dejlig at komme af med.
 • Størrelsen af fedtdepotet varierer meget. Vi har store kunder med meget fedt på maven; der drømmer om at komme af med dellen, der hænger ud over bukserne. Og vi har veltrænede kunder, der ikke kan komme af med det sidste fedt på maven trods masser af træning. Og så har vi alle de kunder, der ligger midt i mellem; og ønsker en fladere og slankere mave.
 • Med fedtfrysning kan du gøre noget ved det ønske. Fedtfrysning af maven reducerer typisk 1/3 af fedtcellerne allerede efter en behandling.

Hvor stor og hvor hurtig er effekten?

 • Efter én behandling vil cirka en tredjedel af de behandlede fedtceller være forsvundet. Hos nogle kan effekten være større, mens cirka 10% vil opleve en mindre eller ingen effekt.
 • Hvis man sammenligner Lipocontrast med fedtfrysning, der alene anvender kulde, så er Lipocontrast ca. 33% mere effektiv og med hurtigere resultater.
 • For de fleste vil størstedelen af resultatet være opnået efter 3-4 uger.
 • Nogle er rigtig glade for resultatet efter én behandling, mens andre vælger at blive behandlet igen for at opnå det bedste resultat.
 • Se eksempler på effekten under vores før-efter billeder

Book Online

eller ring til os på 

Priser på

FEDTFRYSNING

Hvad koster fedtfrysning af maven?

Prisen for fedtfrysning af maven afhænger af to faktorer

hvor stor en del af maven man gerne vil have behandlet – er det primært under navlen, over navlen eller begge dele? Med andre ord er der tale om en eller to påsætninger

hvor meget man gerne vil reducere – er det nødvendigt med flere behandlinger?

Hvor meget fedt forsvinder ved fedtfrysning af maven?

Med fedtfrysning opnår du en naturlig reduktion af dine fedtdepoter. Efter en behandling forsvinder typisk 1/3 af fedtcellerne, og de kommer ikke igen. Effekten er varig.

Temperaturen kommer på intet tidspunkt under 0 grader, og det er afgørende, da muskelvæv, nerver og huden ellers risikerer at blive skadet. Påvirkningen af fedtcellerne må aldrig ske ved, at vævet fryses. Derfor tilbyder Bodyshape Lipocontrast teknologien, der kombinerer varme-kulde-varme, og dermed sikrer det optimale temperaturchok uden at fryse vævet. 

Hvem kan blive behandlet?

Behandlingen er velegnet for alle – mand som kvinde, trænet som ikke trænet og ung som ældre. Det afgørende er:

 • at det fedt, man ønsker at få fjernet, er lokalt placeret, fx på maven
 • at ens vægt er nogenlunde stabil
 • at man ikke lider af kulde- eller varmeallergi
 • Se også information omkring kontraindikationer på siden omkring fedtfrysning.

SKAL MAN TIL FORSAMTALE VED FEDTFRYSNING AF MAVEN?

Fedtet på maven tager typisk rigtig godt imod fedtfrysning, og fedtfrysning af maven er derfor stort set altid muligt. Så længe du er generelt sund og rask og ikke gravid / ammende er du derfor velkommen til behandling uden forsamtale.

I stedet for forsamtalen taler vi / skriver vi sammen, så vi ved, om dit fedt primært sidder under og/eller over navlen, og dermed hvor lang tid vi skal sætte af til dig.

Vil du gerne møde os og høre lidt mere inden din behandling, så er du altid velkommen til en gratis forsamtale. Det tager normalt 15-25 minutter og er helt uformelt og uforpligtende.


Hvordan foregår fedtfrysning af maven?

Fedtfrysning af maven foregår roligt og afslappende, og efterfølgende kan du fortsætte dine normale gøremål.

Effekt af fedtfrysning

#1

Når du kommer til din behandling, starter vi med at tage dine mål – og hvis du ønsker det et “før-billede”, så vi tydeligt kan se dit resultat.

#2

Herefter sætter du dig godt til rette i vores behagelige behandlerstol, en smule gel smøres på din mave, og maskinen sættes skånsomt på.

#3

Ved hjælp af vakuum suges fedtvævet op, og herefter starter behandlingen.

#4

For den mest behagelige oplevelse og den største effekt varmes dit fedtvæv først op, så køles det ned og til sidst varmes det atter op efter en nøje kontrolleret proces.

#5

Behandlingen tager en time per område – hvis du alene har fokus på området under navlen kan du altså klare det på en time, mens det vil tage to timer, hvis du både skal have området under og over navlen.

#6

Under behandlingen kan du vælge bare at slappe af, læse eller måske få ordnet et par ting på computeren / telefonen.

Kundernes oplevelser med fedtfrysning