Bodywrap – hold nu op! Fedtfrysning – wow jeg tabte centimeter!

Vi elsker glade kunder, og nogle gange er vi så heldige, at en kunde skriver en anmeldelse. Det har E. på 46 år gjort. E. har fået bodywraps og fedtfrysning, og vi er så stolte og glade for, at hun idag er meget gladere for sin krop og i særdeleshed sin mave.

Se også gerne en ultra kort video på Youtube

Bodywrap - Hold nu op!

"Jeg kan virkelige anbefale Bodyshape Esbjerg og Elsemary.

Jeg havde længe gået og været utilfreds med min vægt og især med min mave, men så kom Elsemary og jeg til at snakke om bodywraps.

Elsemary fortalte mig om de gode ”ting”, en bodywrap gør for kroppen, såsom at min krop ville blive renset ud, tabe centimeter og blive strammet op. Jeg havde selvfølgelig min tvivl, men jeg valgte trods min skepsis at prøve.

Hold nu op siger jeg bare!

Ikke nok med at jeg tabte en del centimer, det var også utrolig afslappende, og det infrarøde tæppe gjorde underværker for min krop. Jeg valgte at få endnu en bodywrap knap 2 uger. Her tabte jeg ikke helt så mange centimeter, men jeg kunne stadig tydeligt se og mærke forskel på min krop, og især da jeg tog mine bukser på.

Ikke nok med det så havde jeg også tabt mig nogle kilo. Ikke kun pga. bodywrappen, men den var med til at rense affaldsstofferne ud af min krop og sætte gang i mit vægttab og min forbrænding.

Vi snakkede om en tredje bodywrap behandling, men jeg valgte at vente for at se tiden an."

Læs her mere om bodywraps - og se vores priser her

Fedtfrysning af mave - wow jeg havde tabt mange centimeter

"Omkring en måned efter anden bodywrap valgte jeg at få en fedtfrysning af min mave. Der blev lavet 2 påsætninger, en på hver side af navlen.

I løbet af de efterfølgende 4 uger, inden kontrol og måling ved Elsemary, synes jeg ikke rigtig, der var sket så meget.

Men wow da Elsemary målte mig, kunne jeg godt se, hvor mange centimer jeg havde tabt.

Det var for vildt!

En fedtfrysning er jo ikke gratis, men gud hvor er de penge givet godt ud. Jeg har valgt at få endnu en fedtfrysning, igen 2 påsætninger for at få det sidste med. Herefter mener Elsemary heller ikke, at der er mere at fryse væk"

Læs her mere om fedtfrysning og se flere før-efter fotos her

Glad for min krop og mave

"Jeg er blevet så meget mere glad for min krop og maveområde, og jeg glæder mig som et lille barn til at se resultatet efter min anden fedtfrysning.

Når jeg er færdig med min anden fedtfrysning, har jeg besluttet mig for, at jeg hver anden måned vil forkæle mig selv og min krop med en bodywrap."

E, 46 år