FIGURFORMNING, REDUKTION & FEDTFRYSNING FOR MÆND

For mange mænd  – unge som ældre – betyder kroppens figur rigtig meget, og fedt og slappe muskler er kilde til irritation og ærgrelse. Fedtfrysning, opstramning og detox er også for mænd, og hos Bodyshape-Esbjerg tilbyder vi de mest målrettede behandlinger.

 

Fedtfrysning for mænd

Generes du af genstridige fedtdepoter, f.eks. på maven, dansehåndtag, lænd, øvre ryg eller mandebryster? Så kan fedtfrysning være det rigtige for dig.

Fedtfrysning sikrer permanent fjernelse/reduktion af lokale fedtdepoter uden kirurgi og de ulemper, det medfører.

 • Klinikken tilbyder den nyeste teknologi inden for fedtfrysning til reduktion af fedtpuder, nemlig Lipocontrast.
 • På én behandling kan en tredjedel af den irriterende delle være forsvundet. Det er 33% mere end andre fedtfrysningsprocedurer.
 • Reduktionen af fedtvævet sker gennem termisk kontrastlipolyse, hvor fedtvævet udsættes for en kontrolleret opvarmning, nedkøling og opvarmning.
 • Det omkringliggende væv tager ikke skade, og du undgår narkose, bedøvelse, sygemelding og medicin.
 • Effekt på mere end 9 ud af 10
 • Hvis du er en af de mænd, der har mange ophobede affaldsstoffer i kroppen, kan fedtfrysning med fordel kombineres med infrarød varme eller body wraps.
 • Læs her mere om fedtfrysning– og om teknologien bag fedtfrysning

Før nu mænd

Det siger kunderne:
“Jeg havde gennem lang været rigtig træt af min mave og dansehåndtag, så jeg undersøgte markedet for mulige behandlinger. Jeg valgte en fedtfrysning hos Bodyshape-Esbjerg, og det har jeg været 100% tilfreds med. Resultatet lever fuldt ud op til mine forhåbninger, man kan tydeligt se det, og jeg kan også tydeligt mærke det på mit bælte. 
Jeg er virkelig glad for at komme i klinikken, som er helt igennem professionel, altid imødekommende og med god tid til én. Jeg vil til enhver tid anbefale fedtfrysning hos Bodyshape-Esbjerg.” 
 – Mikkel Petersen (fotoet til højre)

 

Reduktion/slankning

Er dit tøj begyndt at stramme, og synes du, at dine mål er blevet lidt for store? Giver din træning dig ikke længere resultater, eller har du for længe droppet træningen? Så er reducerende behandlinger også for mænd. Klinikken tilbyder flere behandlinger målrettet de ekstra centimeter.

 • Effektive reducerende body wraps. Wrappen kan enten være for hele kroppen, eller fokusere på dit problemområde f.eks. mave eller mandebryster.
 • Fedtforbrændende infrarød varme, som også virker udrensende, cellefornyende og øger kroppens stofskifte.​
 • TEI behandlinger, der strammer op, styrker dine muskler og forbrænder kalorier. Disse behandlinger tilpasses dine fokusområder.
 • Fedtfrysning, der reducerer/eliminerer lokale fedtpuder f.eks. på maven. Se ovenfor.

Læs mere om body wraps, infrarød varme og TEI behandlinger.

Opstramning

Har dine muskler mistet deres oprindelige tonus, og begynder din krop at se slap og gammel ud? Så indled et opstrammende behandlingsforløb hos Bodyshape-Esbjerg, hvor du tilmed får en flottere hud. Klinikken tilbyder to behandlinger målrettet opstramning af hud og væv og toning af musklerne.

 • Effektive opstrammende body wraps, hvor du hurtigt vil opleve effekten på vævet og huden. Wrappen kan målrettes dine problemområder, men påføres ofte hele kroppen.
 • TEI behandlinger, der kan øge den opstrammende effekt af dine bodywraps og også styrke din cirkulation og dine muskler.

 

En klinik for mænd

Det er vores mål, at mænd skal føle sig velkomne og hjemme i vores klinik, og derfor har vi indrettet os uden alt for meget “nips og feminin hygge”, men tilstræbt en enkel og afslappet stil.

Derudover kan du købe gavekort til kvinderne i dit liv; vi udskriver gavekort på bade et specifikt beløb, eller en behandling – og vi rådgiver dig meget gerne ved valg.