Flere valgte fedtfrysning i 2019

I 2019 valgte endnu flere at blive behandlet med fedtfrysning - ja faktisk blev det til over 300 behandlinger med fedtfrysning i løbet af året. Nogle af et enkelt område, fx mave eller dobbelthage, men flere og flere også af flere områder som mave og lår, eller mave og dansehåndtag.

Og det er ikke længere mest fitnessatleter og folk med god form, der kommer for at få hjælp med det sidste; det er faktisk folk i alle aldre og former, der kommer i klinikken for at få hjælp til at komme af med de deller, der generer dem, og som gør at tøjet ikke vil sidde, eller de er kede af at vise sig i korte bukser eller badedragt.

For os er det en kæmpe fornøjelse at kunne gøre en forskel, ikke blot for udseendet, men for livskvalitet og glæden. Når vores kunder vender tilbage og fortæller, hvilken forskel deres behandling har gjort for deres liv og hverdag, så giver det hele mening.

Men 2019 var også året, hvor vi bød velkommen til en række nye behandlinger; ansigtsbehandlinger, lashlift, voks og massage. Man skal altid være varsom, når man introducerer nye tiltag, og sikre sig at kvalitet og effekt lever helt op til krav og forventninger. Heldigvis blev der taget rigtig godt imod behandlingerne og i årets sidste måneder har vi haft rigtig mange igennem til smukke lashlifts og effektive ansigtsbehandlinger.

Mange tak for et fantastisk 2019, vi glæder os til at se hvad 2020 bringer.