47 cm mindre med fedtfrysning – En flot fredagshistorie

Idag kom skønne A. til sin opfølgning efter to behandlinger med fedtfrysning, og vi har fået lov at dele hendes historie

Fedtfrysning som boost til vægttab

Grunden til at hun kom til os, var at hun manglede et kickstart i hendes plan om et vægttab. Hun havde selv ændret på sin kost, og var begyndt at træne over de seneste måneder, men som mange andre kunne hun desværre ikke mærke eller se forskel på trods af sin ændrede livsstil.

For at kickstarte A.'s vægttab og især fokusere på at tabe sig på maven besluttede A. sig for fedtfrysning.

A. fik sin første behandling i slutningen af november, hvor hun fik 3 påsætninger af sin mave (2 på nedre ud mod hofter og 1 på øvre mave) - en behandling, der tog samlet set 3,5 timer. I den tid slappede A. af i hyggelige omgivelser, og efterfølgende kunne hun tage direkte på arbejde, til sport eller hvad hun havde lyst til - der er ingen begrænsinger på dine gøremål efter en fedtfrysning.

For at få fuldt udbytte af fedtfrysning, skal der gå minimum 4 uger mellem behandlinger, og i starten af januar valgte A. at komme til sin anden behandling. Denne gang fik hun 2 påsætninger af sin mave (2 på nedre ud mod hofterne).

Hun var slet ikke i tvivl om hvorvidt der var gode resultater - både A. og hendes mand kunne nemlig se det, og hun kunne også sagtens mærke det på sit tøj.

Efter endnu en god måned blev det tid til mål og opfølgning; hvordan var det gået med maven!

Resultat med fedtfrysning: En reduktion på hele 47 cm

A. havde på egen hånd tabt sig lige over 4 kilo fra slut november til idag (ultimo februar) - altså på 3 måneder. Sammen med de to behandlinger med fedtfrysninger gav det hende et resultat på 47 cm til forskel ?

Målingen er baseret på 8 målesteder og giver derfor et MEGET flot gennemsnit på 5,9 cm hvert sted - den største forskel var på 10 cm mindre og den mindste på 4 cm ?


Når nu A. også har tabt sig, så vælger vi at fratrække 1,5 cm fra hvert mål, således at cm resultatet på selve fedtfrysningen bliver klart - den reelle reduktion estimerer vi derfor til ca 35 cm, SUPER flot ?

A.s forløb med fedtfrysning er nu afsluttet - og hun behøver ikke være nervøs for at fedtcellerne kommer igen på maven, for effekten af fedtfrysning er varig - fedtcellerne kommer ikke igen.

Vil du gerne se flere før-nu fotos, så klik her. og vil du læse mere om teknologien vi bruger hos Bodyshape-Esbjerg, nemlig den spansk-producerede Lipocontrast teknologi, der både bruger varme og kulde for at få den maksimale effekt, så klik her.

For A's vedkommende, så giver hun den fortsat gas med sin træning og kost, og får hun brug for yderligere hjælp i fremtiden, så ved hun hvor hun finder os.

Tak til A. fordi vi måtte dele din historie og super gode resultater ?

Vi ønsker jer alle en skøn weekend ?

De bedste hilsner
Bodyshape teamet ?