Bivirkninger ved fedtfrysning


Hvilke bivirkninger er der ved fedtfrysning – det er et spørgsmål vi ofte får og meget gerne besvarer. Svaret er nemlig enkelt, der er ikke bivirkninger forbundet med fedtfrysning. Det uddyber vi herunder.

Hvilke bivirkninger er der ved fedtfrysning?

En af de store fordele ved fedtfrysning er, at det hverken er forbundet med smerte, nedetid eller bivirkninger. Det eneste du vil opleve efter en fedtfrysning er, at huden er rød og kan være følelsesløs i et par timer. I nogle tilfælde kan du få et blåt mærke, hvor maskinen har siddet, men ellers mærker du intet til din fedtfrysning, når du er færdig. Du kan tage direkte tilbage på arbejde, til sport eller ud at handle, der er ingen begrænsninger på dine gøremål.

Lad dog være at planlægge din fedtfrysning lige inden en tur i svømmehallen eller solferie, hvis du ikke vil dele din lidt røde hud med andre. Men det er kun af hensyn til udseendet, funktionelt er der ingen risiko eller begrænsning.

Fedtfrysning er videnskabelig testet og godkendt af de relevante sundhedsmyndigheder i både Danmark og udlandet.

Har I oplevet bivirkninger ved fedtfrysning?

Bodyshape-Esbjerg var en af de første klinikker i Danmark til at introducere fedtfrysning tilbage i 2014. I den periode har vi behandlet kunder i alle aldre, både mænd og kvinder, alle former og figurer og fra hele Danmark. Og nej, vi har aldrig oplevet bivirkninger.

Som beskrevet er det meget almindeligt med rød hud efter behandlingen pga. vacuumet, og for enkelte kan det også medføre et blåt mærke; men intet der ikke går væk i løbet af ganske kort tid.

At der ikke er nogen risiko eller bivirkninger forbundet med fedtfrysning, var en vigtig årsag til, at vi netop valgte fedtfrysning som fokusbehandling, da klinikken åbnede. Det har vi ikke fortrudt, for rigtig mange kunder foretrækker en naturlig behandling, der ikke skal holde dem hjemme fra job eller fritidsaktiviteter, men derimod kan klares på et par timer, når det lige passer ind. .

Du kan booke gratis forsamtale til fedtfrysning i vores online booking eller på 26 333 222, og finde vores priser her.

Hvorfor er der ingen bivirkninger ved fedtfrysning?

Fedtfrysning er en naturlig behandling, der udnytter kroppens naturlige stofskifte til at komme af med fedtcellerne; der er hverken nåle, laser eller kirurgi involveret.

Fedtfrysning er en meget skånsom behandling, der ved hjælp af vacuum og temperaturchok, reducerer fedtet på netop de dele af kroppen, man er træt af. De typiske områder er mave, lår, dansehåndtag, dobbelthage og mandebryster.

Behandlingen foregår afslappende og behageligt i dit eget behandlerrum. Når du har sat eller lagt dig godt til rette, så føres fedtvævet ind i applikatoren. Det tager nogle sekunder, og her kan enkelte føle en smule ubehag, nogle helt enkelte kan synes at det gør ondt; men så snart fedtet er klar til behandling, er der tale om en meget afslappende behandling.  

Herefter tager behandlingen en time per område, du gerne vil have behandlet, og i løbet af de næste 3-4 uger forsvinder fedtcellerne gradvist.

Fedtcellerne forsvinder via kroppens egne processer i forbindelse med stofskiftet eller metabolismen. Kroppen skiller sig hver eneste dag af med celler, herunder fedtceller, under stofskiftet og ved fedtfrysning accellereres denne proces, for det område der behandles

De fedtceller kroppen har skilt sig af med kommer ikke igen. Effekten af fedtfrysning er permanent – også det har videnskabelige studier belyst og bekræftet.

Men hvordan virker det, og hvilke bivirkninger er der ved fedtfrysning?

Fedtfrysning er en naturlig behandling, der udnytter kroppens egne mekanismer. Forskere har nemlig fundet ud at, at fedtcellerne i kroppen er mere sårbare over for temperaturskift end kroppens øvrige væv. Det er denne sårbarhed fedtfrysningsteknologien benytter.

Det er dog vigtigt at sige, at selvom behandlingen hedder fedtfrysning, så må temperaturen aldrig må komme under nul grader, det er skadeligt for dit væv. (Har du læst om minusgrader hos andre klinikker, så vil du typisk se, at de lægger en form for membran imellem, så temperaturen alligevel ikke kommer under nul, ellers bør du vælge en anden klinik).

For at få det maksimale temperaturchok, så effekten bliver så stor og hurtig som mulig, er det derfor en stor fordel at kombinere nedkølingen med varme.

Hos Bodyshape-Esbjerg benytter vi den såkaldte Liponcontrast teknologi, udviklet og produceret af spanske Clinipro. Lipocontrast følger en nøje efterprøvet proces, hvor fedtcellerne først varmes op, så køles ned og atter varmes op. Læs her mere om Lipocontrast.

Gratis forundersøgelse så du kan blive tryg

Vores kunders tryghed er vores højeste prioritet, og derfor tilbyder vi altid en gratis forsamtale. Typisk foregår det i klinikken, så vi kan se og føle det fedtvæv, du gerne vil have behandlet, men bor du langt væk, så er det også muligt at gennemføre forsamtalen per telefon evt. facetime.

TIl forsamtalen kan du stille alle dine spørgsmål, og vi planlægger sammen den bedste behandling for dig. Du får altid en individuel vejledning, hvor vi tager udgangspunkt i netop din krop og dine behov og ønsker. Med mere end syv års erfaring med fedtfrysning er du garanteret den bedste vejledning hos Bodyshape-Esbjerg.

Hvis du har læst og hørt en masse om fedtfrysning, og allerede har truffet din beslutning, så behøver du naturligvis ikke komme til forsamtale. Så kan vi også foretage behandlingen direkte.

Der er ingen bivirkninger ved fedtfrysning, så lad os hjælpe dig med at opnå drømmekroppen.

Læs her mere om fedtfrysning, se før-efter billeder her, og overvejer du fedtfrysning, så kan du booke din gratis forsamtale her.