Bodyshape-Esbjerg – hvem er vi?

Her på vores hjemmeside kan du læse en masse om hvilke behandlinger vi tilbyder, og hvordan de kan være til gavn for dit udseende, din sundhed og din velvære. Du kan også læse lidt om klinikkens indretning og beliggenhed, men hvad er der gået forud; det vil vi gerne fortælle lidt om her 🙂

Fokus på fedtfrysning fra dag 1

Bodyshape-Esbjerg åbnede i efteråret 2014 med beliggenhed i Hjerting, og et venteværelse og to behandlerlokaler - et til fedtfrysning og et til TEI. På det tidspunkt var fedtfrysning helt nyt i Danmark, og kunne kun fåes hos ganske få klinikker i landet - herunder ingen i Esbjerg eller omegn.

Valget af fedtfrysning (eller coolsculpting, lipocontrast ...) var sket efter en grundig indføring i teorien, gennemgang af udenlanske resultater og naturligvis en behandling selv. I Ålborg afprøvede vi selv behandlingen og oplevede på egen krop, hvordan fedtcellerne gradvist forsvandt og reducerede det behandlede område. Vi oplevede også, at det kan være svært selv at se reduktionen, men da vi så før-efter billederne var der ingen tvivl. Behandlingen med fedtfrysning havde virkelig givet en effekt - det måtte andre også være interesserede i at opnå...

Fedtreduktion

Fedtfrysning - for godt til at være sandt?

Som forventet oplevede vi en del skepsis i starten. Udtalelser som "det lyder næsten for godt til at være sandt" og "det tror jeg ikke på" mødte vi ganske ofte , og vi måtte bruge meget tid og energi på at forklare, at fedtfrysning netop ikke er fup og fidus, men en videnskabelig bevist behandling godkendt af sundhedsmyndighederne - herunder af de amerikanske sundhedsmyndigheder som er notorisk kendt for de svære godkendelsesprocesser.

Stille og roligt er skepsisen heldigvis mindsket, og i takt med at flere og flere er blevet behandlet, vi har fået lov til at vise flere og flere før-nu fotos og har fået flere og flere anbefalinger, oplever vi stort set ikke disse kommentarer længere.

I dag handler spørgsmålene mest om, hvor stor en effekt der kan forventes, hvilke områder der kan behandles (det kan stort set alle) og om man evt. har behov for mere end en behandling. Oftest er det lettest at besvare sådanne spørgsmål face-to-face, og derfor besluttede vi helt fra starten at tilbyde gratis forsamtale og opfølgning, og det har vi valgt at holde fast i.

Ny adresse og nye ansatte

For os har det helt fra starten været essentielt at kunne byde vores kunder indenfor i smukke og rolige rammer, så man kan få det bedste ud af sin behandling - om det er fedtfrysning, massage eller en skøn ansigtsbehandling. Derfor besluttede vi allerede i 2015 at indrette i klinikken i Strandbygade i hjertet af Esbjerg. Her har vi fået alt det vi gerne ville; gamle smukke trægulve, flotte detaljer, hvid og minimalistisk stil og vigtigst plads til ro og nærvær. Næsten hver dag får vi positiv feedback på klinikkens stil, sikke dejligt 🙂

Samtidig gav det os mulighed for at udvide og ganske hurtigt derefter kom Elsemary til. Elsemary er idag klinikansvarligi Bodyshape-Esbjerg, hvor hun står for den daglige drift og mange af vores behandlinger. Elsemary har med sine mere end 10 års erfaring inden for branchen styr på huden og kroppen og hun er bl.a. uddannet lægeeksamineret kosmetolog, wellness terapeut og permanent makeup artist.

Efter en periode af have fokuseret 100% på kropsbehandlinger, bød vi i 2019 velkommen til Naba, vores fantastisk dygtige kosmetolog, der har ansvar for ansigtsbehandlinger, lashlift, voks og massager, men som naturligvis også tilbyder vores andre behandlinger.

Bodyshape-Esbjerg - hvad så nu?

Med Naba og Elsemary står vi klar til at hjælpe med alle essentielle behandlinger for krop og ansigt, og vi glæder os hver dag over de resultater vi skaber sammen med jer - vores kunder.

Det næste stykke tid bliver med 100% dedikation på vores nuværende behandlingstilbud, og med fokus på at udbrede kendskabet til vores klinik. En af ulemperne ved vores "fantastiske", rolige og lidt tilbagetrukne beliggenhed er selvfølgelig, at man ikke bliver helt så synlig i gadebilledet; men det er klart valg vi har truffet. Hellere lade det gå lidt langsommere, hvis kendskabet til vores klinik så kan bygge på gode anbefalinger fra kunde til kunde. Det gør det i høj grad, og det har vi det rigtig godt med 🙂