Buy Buy til dobbelthagen

Livsstilsmagasinet Female har været forbi klinikken for at skrive en artikel om fedtfrysning.

Resultatet blev artiklen "Buy buy til dobbelthagen", hvor vores kunde Mette fortæller om hendes oplevelse - hvor flot hendes hals er blevet, at mavedellen er "next" og hvordan behandlingen føles. Læs med her.


Artikel fra magasinet Female, efteråret 2020.
Af Mette B. Falther. Foto: Tue Sørensen.

Mette Hjortebjerg Madsen har fået frosset fedtet under sin hage væk. Ad to omgange. ”Familiehagen” som hun kalder den. Næste gang gælder det maven. 

Mette Hjortebjerg Madsen ligger på briksen hos Bodyshape-Esbjerg i Strandbygade og ligner en forsanger, der er blevet træt af at holde sin mikrofon.

Men ”mikrofonen” sidder lige præcis der, hvor den skal, under 41-årige Mettes hage og har suget sig fast. Mette Hjortebjerg Madsen er nemlig i gang med en fedtfrysning af sin dobbelthage. Anden og sidste omgang.

Familiehagen

"Det er ”familiehagen". Den har altid været der. Også da jeg var ung og tynd og dansede meget.

Den har bare været en træls og generende ting, som jeg tænkte, jeg ikke kunne ændre, for jeg har aldrig ønsket at få det gjort kirurgisk og få det skåret væk eller fedtsuget.

Men så havde jeg en veninde, der har fået en fedtfrysning på maven, og der var ingen ar og ingen sygedage. Man skal ikke til at forklare over for nogen, hvad man har fået lavet, for der er ikke noget at se", siger Mette Hjortebjerg Madsen.

Hun kunne allerede se en forskel efter 1. gang, men hun skal have en behandling mere.

Kunne fedtfrysning være noget for dig? Ring til os på 26 333 222 eller book din gratis forsamtale online.

Ingen blå mærker, ingen smerter

"Det gør overhovedet ikke ondt. Ikke engang et niv. Jeg blev lidt forskrækket, lige da maskinen sugede min hage ind, men det var det. Jeg har ingen blå mærker og ingen smerter, ingenting.

To gange dagligt af to minutter skal jeg massere området for at opløse det fedt, der er ”knust”, siger hun.

Behandling af dobbelthagen hos Bodyshape-Esbjerg

Mette Hjortebjerg Madsen er lærer og mor til to børn på 8 og 10. De ved ikke, at mor har fået frosset sin dobbelthage og inden længe også  mavedellen væk. Hendes mand ved det selvfølgelig godt. Men jeg gør det 100 procent for mig selv.

Jeg vil aldrig selv have foretaget en fedtsugning eller få lavet noget, hvor jeg skal have sprøjtet noget ind eller skåret noget væk, men jeg kan sagtens forstå, at nogle får det gjort. Jeg bliver måske også lidt nærig, siger hun og tilføjer:

Jeg har helt klart en anden figur nu, end jeg havde engang. Nu har jeg en dejlig mormave efter to graviditeter.

Det har altid været på maven, jeg tager på. Og den irriterer mig dagligt. Det er da træls, at jeg ikke kan have en stram bluse på, og at der hænger en mavedelle udover buksekanten.

Er du nysgerrig på effekten af fedtfrysning; så se flere før-efter fotos her. Og læs her mere om fedtfrysning generelt.

Nu gør jeg noget for mig selv

Jeg behøver ikke at ligne en på 20 år eller have et vaskebræt, men bare min mave ikke er større end mine bryster. Hvis jeg havde tid til at træne hver dag, kunne jeg måske gøre noget ved den, men jeg har også en alder, hvor fedtet på maven er svært at komme af med.

Jeg ved godt, jeg ikke får helt flad mave af en fedtfrysning, det kunne ellers være dejligt, men jeg tænker, det vil give mig en optur og kickstarte en omlægning af kosten og lysten til at holde det ved lige.

Man skal ikke gå og være træt af sig selv, hvis man kan gøre noget ved det.  Og nu gør jeg noget godt for mig selv, siger Mette Hjortebjerg Madsen.

Er du nysgerrig på, hvordan Mette følte behandlingen; så se med i den korte video herunder.


Fakta om fedtfrysning

  • Hos Bodyshape i Strandbygade har behandlerne mange års erfaring med  fedtfrysninger. Ved hjælp af vakuum ”suges” fedtvævet ind i mundstykket, og herefter behandles det med varme-kulde-varme – temperaturchok.
  • Behandlingen er smertefri, men nogle personer føler et ubehag, når fedtvævet suges ind i mundstykket. Behandlingsvarigheden afhænger af, hvor stort et område/ hvor mange områder, du får behandlet. Et område tager cirka 1 time.
  • Bodyshape-Esbjerg tilbyder den nye teknologi, den spansk-producerede Lipocontrast.
  • På én behandling forsvinder cirka en tredjedel af fedtcellerne, og de kommer ikke igen. Effekten er varig. Efter 3-4 uger kan du se det fulde resultat af behandlingen.
  • Man kan fedtfryse ”mormorarme”, yderlår, nedre mave, øvre mave, ”mandebryster”, knæ, dobbelthage blandt andet.

Følg dette link til artiklen i Female


Om Bodyshape-Esbjerg

Bodyshape-Esbjerg var en af de første klinikker i Danmark til at introducere fedtfrysning og har været dedikeret til behandlingen siden.

Hos Bodyshape-Esbjerg tilbyder vi altid gratis forsamtale, men kommer du lang vejs fra, eller har du besluttet dig, så er du også meget velkommen til at komme direkte til behandling.

Bodyshape-Esbjerg ligger centralt i Esbjerg, og tilbyder udover fedtfrysning og andre kropsbehandlinger, herunder body wraps, TEI og infrarød varmeterapi.

Få her et overblik over vores forskellige behandlinger for kroppen; men går du efter en varig reduktion af dine irriterende deller, så er fedtfrysning det rette.

Du kan kontakte os på 26 333 222, info@bodyshape-esbjerg.dk, via facebook eller booke din tid online .

Fedtfrysning kan dog ikke bookes online; men gratis forsamtale kan.