Hvilken behandling skal jeg vælge?


Der har været stille på bloggen lidt tid - først på grund af Corona, og nu heldigvis pga. travlhed i klinikken med masser af krops- og ansigtsbehandlinger.

Men nu må det være tid til et blogindlæg, og i dag har vi besluttet at tage et af de spørgsmål op, som vi får aller flest gange, nemlig: ”Hvilken (krops-)behandling skal jeg vælge”?.


Der skal ske noget - men hvad ?

Vi elsker at få det spørgsmål, for det betyder nemlig, at vores kunde har besluttet sig for, at der skal ske noget.

At der er noget ved kroppen, kunden kan og vil gøre noget ved, så han eller hun bliver gladere og mere tilfreds med sig selv.

Nogle gange har vores kunder prøvet rigtig meget selv, men uden den ønskede effekt. De kan have gået i fitnesscenter, fulgt særlige programmer, spist fornuftigt eller sågar meget fornuftigt.

Andre gange er vi første trin i processen, hvor vores behandlinger kan gøre den store og første forskel.


Den vigtige vejledning

Men givet målet, hvad er så den rette behandling?

Det kan nogle gange være et svært spørgsmål, for der findes så meget at vælge mellem i dagens Danmark. Alt fra detox kure, suppekure og fitnesscentre til ”7 minutes workouts”, I Form programmer, kurophold og elektrodetræning.

Der kommer hele tiden nye tilbud på markedet; noget virkeligt godt og banebrydende, andet mere ny marketing for noget gammelt og en gang mellem også noget, vi aldrig ville anbefale.

Efter mere end 6 år med kropsbehandlinger har vi set utrolig mange kroppe i alle former, figurer og træningsniveauer, og vi har set rigtig mange resultater af de forskellige behandlinger og tilgange.

Det har både hjulpet os til at sammensætte et fokuseret og komplementært tilbud af behandlinger, men også til at give målrettet og individuel vejledning.


Hvordan foregår vejledningen?

Vejledningen kan foregå på mange forskellige måder - mange ringer eller facetimer, nogle skriver en mail, og igen andre kontakter os via facebook eller Instagram.

Alle dele er helt fine, så længe vi kan få en god forståelse af målet (hvad vil man gerne have hjælp til) og nuværende ”status”.

I nogle tilfælde vil vi rigtig gerne se jer til en kort forsamtale; hvis vi har behov for at vurdere vævet eller se problemområdet "live",  inden vi lægger os fast på den bedste behandling.


Valg af behandling - tommelfingerregler:

Hvad der er den rigtige behandling, og hvordan den tilpasses netop jeres mål og krop, det er afhængig af en helt række faktorer; men en række tommelfingerregler, kan vi godt sætte op.


Opstramning

Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så kunne en opstrammende behandling måske være noget for dig:

  • Er din hud og dit væv ved at blive slapt og ujævn?
  • Oplever du de kropslige eftervirkninger efter graviditet, fødsel og amning?
  • Har dine muskler mistet deres oprindelige tonus?
  • Døjer du med for meget væske i kroppen, så benene måske er unaturligt tykke?

Når målet er opstramning tilrettelægger vi et forløb med individuelt tilpassede TEI og / eller body wrap behandlinger.

Med TEI systemet kan man arbejde dedikeret med at stramme huden og vævet op og genskabe musklernes oprindelige tonus.

Body wraps arbejder effektivt med affaldsstoffer, væskeopsamlinger, hud og væv, og du vil opleve en hurtig effekt.

Når målet er opstramning tilrettelægger vi et forløb med indisviduelt tilpassede TEI og / eller body wrap behandlinger.


Læs her mere om opstramning, og kontakt os på 26 333 222, hvis du vil høre mere


Varigt vægttab

Drømmer du om et varigt vægttab, og er gået i stå eller har brug for en kick-start, så har vi to effektive behandlinger parat til dig

Infrarød varmeterapi - evt. kombineret med body wrap, som reducerer antallet af affaldsstoffer i kroppen. Er det svært at tabe sig, kan affaldsstoffer i kroppen nemlig ofte være en vigtig medvirkende årsag.

Derudover har infrarød varmeterapi en hel række andre positive effekter - se mere under infrarød varme.

TEI: Derudover har vi mange, der har gavn af TEI behandlinger i kampen mod kiloene. TEI sætter forbrændingen i vejret og styrker også muskulaturen, så din forbrænding forbliver højere efter din behandling.

Et TEI forløb vil typisk være 8-10 behandlinger, hvor vi nøje vælger de programmer, der maksimerer kalorieforbruget og vægttabet undervejs.   

Derudover kan fedtfrysning ofte være en rigtig god mulighed i forbindelse med vægttab.

Fedtfrysning må ikke forveksles med en slankekur; da der kun bliver behandlet lokalt - fx mave eller lår. Men ofte vil man i et vægttabsforløb opleve, at der er et eller måske flere områder, hvor det er særligt svært at tabe sig.

Her kan fedtfrysning gøre en kæmpe forskel, enten undervejs, eller når man nærmer sig sit mål.

Læs her mere om vægttab og slankning og fedtfrysning.


Den hurtige effekt - ”slank med det samme”

Er du på vej på solferie, eller står du foran en festlig begivenhed, hvor kjolen/jakkesættet godt måtte sidde lidt bedre, så anbefaler vi vores luksus body wrap.

Vores luksus body wrap giver centimeterreduktion, ligesom du vil få en smukkere og glattere hud, så du er klar til at springe i festtøjet eller bikinien.

En luksus bodywrap kombinerer effekten ved infrarød varmeterapi, lumpedrænage og de aktive ingredienser i cremerne for den bedste og hurtigste effekt.

Læs her mere om body wraps, og her om priserne på bodywraps og vores øvrige kropsbehandlinger.


Smukkere og glattere hud

Døjer du med en kedelig hudtone, aldrende og uspændstig hud; så er et rigtig godt valg vores body wraps - gerne luksus versionen.

Udover effekterne beskrevet ovenfor, revitaliserer den nemlig også din hud og væv, og giver dig en smukkere og glattere hud.

Og effekten får du med det samme. Typisk anbefaler vi et forløb på omkring 3 behandlinger, men du er også meget velkommen en enkelt gang.


Irriterende deller - dobbelthage, bh-delle, dansehåndtag, mavedelle, for tykke lår…  

Er der er særligt område af kroppen, du er ked af - hvor fedtet sidder for tykt, så er fedtfrysning svaret.

Effekt af fedtfrysning

Fedtfrysning reducerer lokalt antallet af fedtceller, således at fedtdepotet mindres, og området slankes.

Efter behandlingen forsvinder fedtcellerne over en periode på 3-4 uger, og de kommer ikke igen.

En af de helt store fordele ved fedtfrysning er, at effekten er varig, og at det ikke gør ondt.

Stort set alle områder på kroppen kan behandles, og det er lige meget om du er super fit, ganske almindelig eller aldrig har set et fitness center. Så længe du har et område, du gerne vil have gjort noget ved.  

Bodyshape-Esbjerg var en af de første klinikker til at introducere fedtfrysning og har nu over 5 års erfaring med behandlingen.

Resultaterne af fedtfrysning taler for sig selv - se her vores før-efter fotos, og find her vores priser.

Vi tilbyder gratis forsamtale, den kan du enten bestille online eller på 26 333 222 - men har du besluttet dig for behandling, så er du også velkommen til at ringe / skrive og bestille tid til behandling.