Den nye helsetrend: Infrarød varmeterapi

Vi har tidligere skrevet om, hvordan Line Baun Danielsen og andre danske kendisser vælger body wraps med bandager for at forynge og revitalisere huden, men nu kan  vi fortælle at infrarød varmeterapi åbenbart er den nye helsetrend. Kvindemagasinet Costume kan således berette, hvordan de infrarøde stråler er blevet skønhedsbranchens seneste besættelse, og at stjerner som Cindy Crawford, Lady Gaga og Gwyneth Paltrow alle roser behandlingen

Infrarødt lys er usynligt lys, der udgiver varme og gennemtrænger celler i huden, musklerne og knoglerne. Det resulterer i en dybdegående behandling, som virker udrensende, cellefornyende, muskelafslappende, smertelindrende, og øger kroppens stofskifte.

Hos Bodyshape-Esbjerg har vi haft infrarød varmeterapi som en vigtig del af vores behandlingspalette siden åbningen i 2014, så vi er ikke overraskede over den nye helsetrend. Vi benytter infrarød varme i forbindelse med kunder med smerter og spændinger; og i forbindelse med kropsbehandinger for opstramning og smukkere og blødere hud. I forbindelse med smerter og spændinger, er det vores erfaring, at man skal komme 2-3 gange for at kunne vurdere, hvor stor effekt de infrarøde stråler har; og herefter kan vi sammen vurdere hvor ofte man skal holde for at holde effekten ved lige.

I forbindelse med opstramning og vægttab kobler vi altid den infrarøde varme med vores bodywraps - typisk vores luksus bodywrap med bandager, hvor man opnår centimetertab allerede efter en behandling og får en blødere og glattere hud. I forbindelse med fedtfrysning kan infrarød varme også være effektivt til at løsne vævet op inden behandlingen.

Infrarød varme er fantastisk, fordi det fremmer skønhed, sundhed og velvære på en gang. Og derudover er det en skøn rum tid til sig selv.

Kontakt os på 26 333 222 eller book din behandling online - enten infrarød varmeterapi alene eller i kombination med en bodywrap.

Se også her for priser og lidt mere beskrivelser.

Infrarød varme